Virksomhedsportrætter

Professionelle virksomhedsportrætter til firmaer

Skab et positivt indtryk  og etabler tillid.

Et portræt er ikke bare billede af et ansigt. Det skal leve og fortælle en historie, hvadenten det er af direktøren eller firmaportrætter af alle personaler. Som virksomhedsfotograf portrætterer jeg ikke alene mennesker, men også virksomheder med blik for, at jeres kunder med det samme skal kunne se, hvad I brænder for og er gode til. Jeg tilbyder også rådgivning i, hvordan I skaber liv og rød tråd i jeres fotografiske udtryk.

Med omhyggeligt skabte billeder, hvor lys og detaljer er velovervejet, formår du at efterlade et stærkt indtryk, når du præsenterer virksomhedens ansigter for nuværende og potentielle kunder. Jeg fremkalder levende portrætter, der fortæller, hvad netop I står for, skaber tryghed og merværdi til jeres produkter og ydelser.

Portrætter kan anvendes både internt og eksternt i jeres kommunikation, og billederne kan med fordel bruges på både hjemmeside, opslag på LinkedIn m.m, men også i annoncer, årsrapporter, avisartikler osv. Desuden kan gode, professionelle billeder også give medarbejderne en øget lyst til at dele og anvende disse billeder på deres private profiler, hvilket i sidste ende øger kendskabet til jeres brand og virksomhed

Fotograferingen kan enten foregå i jeres egne lokaler, på lokation eller på vores fotostudie i Roskilde

Virksomhedsportræt Tinamandrup
Virksomhedsportræt

"Vi som miennesker handler oftest med følelserne, så vis dine kunder, hvem du er, så potentielle kunder føler, de kender dig"

Fuldendt fotounivers

Jeg tilbyder både at skyde medarbejderfotos, procesfotos og video efter behov, men står også gerne for at rådgive og hjælpe til at skabe et fuldendt fotounivers og at levere pakker af fotos, I kan bruge i alle jeres kanaler – til kampagner, rekruttering, SoMe osv.

Kontakt os for en snak om, hvordan vi bedst
hjælper med billeder.