Brandingfotos

Professionelle Brandingfotos til stærk visuel identitet

Hvad er Branding? Branding er et ord, der efterhånden dukker op flere og flere steder, og som er smart at forholde sig til i sin markedsføring. Da mennesker ofte træffer beslutninger baseret på følelser, kan troværdighed opbygget gennem dine billeder hjælpe dig med at nå ud til en bredere målgruppe.

Som brandingfotograf er det vores mål at hjælpe dig med at skabe en stærk brandidentitet med professionelle brandingfotos. Vi er professionelle reklamefotografer, og forstår vigtigheden af at skabe et visuelt udtryk, der kommunikerer din virksomheds værdier og fortæller din historie på en unik måde.

Med vores ekspertise i brandingfotos kan vi hjælpe dig med at differentiere dig fra konkurrenterne og skabe en visuel identitet, der afspejler dine styrker og differentierer dig fra andre på markedet. Med vores brandingfotos kan du fremstå som en autentisk person med en passion for dit arbejde og en spændende historie at fortælle. DU ER DIT BRAND!

Hvad end du er en enkeltmandsvirksomhed eller en stor virksomhed med mange ansatte, er Brandingfotos en vigtig del af enhver virksomheds visuelle identitet. Som brandingfotografer er det vores opgave at hjælpe dig med at skabe billeder, der ikke bare er flotte, men som også hjælper med at styrke din visuelle identitet. Vi er bevidste om, hvor vigtig din brandidentitet er for din succes, og vores brandingfotos hjælper dig med at kommunikere den styrke og værdi, som din virksomhed har at tilbyde.

Hvis du ønsker at styrke din brandidentitet med professionelle brandingfotos,  hjælper vi gerne med at afklare din brandidentitet og finde ud af, præcis hvilken type billeder, der appellerer til dine kunder.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at differentiere dig fra konkurrenterne og skabe en stærkere brandidentitet med vores brandingfotos.

Mia Prang
To Kokke

Brandingfotos kan altid tilpasses dine behov, men vi tilbyder bl.a.:

BRANDINGPORTRÆTTER

Til dig som er nystartet eller skal have et lille løft til hjemmesiden
DKK 6000 ex. moms
 • 30 minutters telefonmøde inden fotoshoot.
 • 2 timers fotoshoot på 1-2 locations eller i dine lokaler
 • Online galleri efter fotograferingen med billeder til udvalg
 • 10 redigerede digitale billeder efter eget valg
 • Billederne leveres klar til web samt i fuld opløsning til tryksager
 • Prisen er inkl. Kørsel 20 km fra Roskilde.

BRANDINGPAKKEN

Til dig som har brug for et bredt udvalg af billeder til diverse platforme.
DKK 12500 ex. moms
 • 60 minutters møde inden fotoshoot -enten hos mig eller online.
 • 4 timers fotoshoot på 2-4 locations eller i dine lokaler.
 • God tid til tøjskifte.
 • Online galleri efter fotograferingen med billeder til udvalg.
 • 15 redigerede digitale billeder af dig efter eget valg
 • 10 stemningsbilleder der understreger dit brand af hænder eller lign.
 • 10 Billeder af dit produkt eller dine lokaler.
 • Billederne leveres klar til web samt i fuld opløsning til tryksager.
 • Prisen er inkl. Kørsel 20 km fra Roskilde.

Kontakt os for at høre nærmere

Case - Mirum Beauty Lounge

I Roskilde gågade ligger Mirum Beauty Lounge med bl.a frisører og en kosmetiker, som brænder for deres fag, og stræber efter at skabe et unikt pauserum fra hverdagen. Her bliver man mødt af både store smil og professionalisme.

Mirum Beauty Lounge er skabt af frisørerne Camilla og Katharina, som har en drøm om, at have det lækreste og hyggeligste skønhedsunivers i Roskildeskal. Salonen emmer af luksus og kvalitet, og de tilbyder ren afslapning i alle behandlinger. Som kunde i salonen føler man sig derfor mere som en særlig gæst end endnu en kunde, og der er ikke noget med halvdårlig kaffe og gamle dameblade. Man kan efter en tur med forkælelse i massagestolen endda nyde en kold drink, hvis man er i det humør. Derudover giver Lena fra My Face Place på 1. salen afslapning og velvære med skønhedsbehandlinger som fuldender oplevelsen af total selvforkælelse.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Case - Blomstersnedkeriet

Blomstersnedkeriet i Viby er ikke bare en blomsterbutik, men godt håndværk, friske blomster hentet fra torvet og ikke mindst god stemning og højt humør.
Maiken og hendes team går op i de små detaljer og er blomsterdekoratører med stort B.

Maiken spurgte mig “behøver jeg virkelig at blive fotograferet”? Men her var mit klare svar “Ja selvfølgelig”! Som lille virksomhed kommer kunderne nemlig ikke kun fordi butikken ligger tættest på, når de skal bruge en buket eller en værtindegave, men de kommer fordi de gerne vil støtte Maiken.

Jeg kører selv gerne ekstra langt for at støtte en ildsjæl, der brænder for sin virksomhed fremfor en stor kæde, hvor jeg bare er endnu en kunde. Det har derfor været vigtigt for mig, både at vise de  smukke buketter, stemningen fra butikken og ikke mindst Maiken, som er butikkens ejer og DNA.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om branding?

Case - Cake Creations

Cake Creations i Lejre er ejet af Kirsten, som elsker at bage gode og smukke kager, hvor alt er lavet fra bunden. Hun går op i det gode håndværk og bruger derfor aldrig pulver og færdige mousser, men står derimod og laver alt fra bunden.

Hun er ikke bare kendt for hendes gode smag, men for den særlige kundeservice og kagernes wauw-faktor, hvilket gør at hendes kunder gerne kører langt for hendes kager og at det derfor nu også er muligt for hende at kunne åbne et desserthus.

Det har været vigtigt i vores billeder at både vise Kirsten og kagerne, men også kigge ind i kagerne så mundvandet løber, og man næsten kan smage den lækre smag hjemmefra.

Hvordan kan du brande din virksomhed?

Case - Store Børs

Restaurant Store Børs på Roskilde Havn er en gourmetrestaurant med høj faglig stolthed og unikke smagsoplevelser. Her er der store forventninger til kvaliteten af råvarerne såvel som den særlige oplevelse af at besøge restauranten ved den smukke fjord. Det var udover fokus på lækre madbilleder også vigtigt for ejeren af restauranten, at vise det uundværlige personale, som er med til at fuldende restaurantoplevelsen.

Har du spørgsmål om branding eller vil booke et møde?