Bruser

Interiørfotograf / living

Interiørbilleder er så meget mere end bare de klassiske billeder til boligannoncerne hos ejendomsmægleren.
De smukke billeder kan både bruges af håndværkeren, der vil vise sit håndværk fra byggeprojekter på bedst mulig måde, men du kan også med fordel vise stemningsbilleder fra dit kontor for at fremstå professionel på din hjemmeside og de sociale medier.

Professionel boligfotograf. Jeg er ekspert i at finde de rigtige vinkler og de helt små detaljer, og hvis det ønskes, hjælper jeg gerne med styling også. Dette kan enten være den helt enkle styling, hvor jeg medbringer lidt simple remedier til f.eks. at gøre et badeværelse lidt hyggeligere, men jeg arbejder også sammen med boligstylister, hvis der ønskes flere detaljer før et fotoshoot.

 

Badeværelse
Dagligstue
Udsigt fra vindue
Maleri
Soveværelse

PROFESIONELLE FOTOS SÆLGER

Gode billeder kan være med til at fremvise håndværkernes færdige byggeprojekter på bedst mulig måde, samtidig med at de viser håndværkernes færdigheder. De kan også hjælpe med at tiltrække nye talenter, der ønsker at arbejde for de dygtigste virksomheder. 

Kort sagt, er professionelle billeder en investering i din virksomhed, der vil give afkast på den lange bane. Jeg er klar til at hjælpe dig med at tage dine projekter til det næste niveau og skabe billeder, der vil imponere og tiltrække kunder og ansøgere på fremtidige jobopslag.

Her har et snedkerfirma valgt at vise deres ekspertise ved at fremhæve de smukke plankegulve, men også detaljer såsom de specialbyggede radiatorskjulere og newyorkerdøren.

Stucco Køkken
Gin billeder
Dekoration

Iscenesæt jeres produkt

Interiørbilleder kan desuden bruges til at iscenesætte et produkt til mere salg. Det er denne type billeder, der også kaldes Living. Dette kan gøres ved at vise et givent produkt på en lækker location, men ofte bygger vi små kulisser op på studiet, hvor vi med enkle virkemidler laver en lille fortælling med eller omkring om produktet. Se flere eksempler her

Bog på bord
Opholdsrum med udsigt
Maleri med plante

Kontakt os for en snak om, præcis hvilken løsning der matcher jeres behov.