Fotograf Roskilde

Tegner Media - Fotograf i Roskilde

Kom med bag kulisserne i vores fotostudie i Roskilde

Tegner Media - Fotograf Roskilde

Studiet ejes og drives af Maria Tegner, der er uddannet fotograf og specialiserer sig i erhvervsfotografering indenfor særligt mad, livsstilsbilleder og erhvervsportrætter.

Med 15 års erfaring slog Maria dørene op for sit eget studie i Roskilde i 2018 og studiet er nu udvidet både med flere ansatte og mere plads. Vi har nu 280 m2 studie på Ledreborg Allé med integreret køkken til madfotografering.

Tegner Media tilbyder alt fra foto og videomateriale til pakkeløsninger til sociale medier

Studiet Tegner Media Fotograf Roskilde
Stryhns Gruppen
Nybolig
BADA

Lokal fotograf med massere af glade kunder fra Roskilde og omegn

Lokal Fotograf Roskilde

Vi har en lang række glade kunder fra Roskilde, som vi har samarbejdet med igennem årene. Bl.a. den lokale sæbeproducent Bada.

Se her et udvalg af lokale kunder vi har hjulpet med fotografering samt brand identitet.

Erhvervsfotograf Roskilde

Uddannet reklamefotograf med mange års erfaring

Hos Tegner Media specialisere vi os indenfor erhvervsfotografering indenfor særligt mad, livsstilsbilleder og erhvervsportrætter.

Vi gør os både i produktfotos, brandingportrætter og øvrige erhvervsrelaterede fotoopgaver, og med os på opgaven kan du altid forvente højt humør, passioneret indlevelse, tryghed og ærlig snak.    

Med min 4,5 årige uddannelse som reklamefotograf og siden mange års erfaring, er jeg i stand til at vejlede med både billedstil og ikke mindst hvordan vi bedst rammer din målgruppe. For mig er det vigtigt, at du føler dig hørt og tryg i processen, men jeg går heller ikke på kompromis. Hvis ikke jeg føler, jeg er den bedste til opgaven, hjælper jeg dig heller videre fremfor at lave noget halvt.

For mig er det ikke vigtigt om det er en stor kunde eller et lille job for en enkeltmandsvirksomhed -alle er lige vigtige. Det var dog en sjov opgave som her, at få lov til at fotografere Borgmester Tina Mandrup, og hele Lejre kommunes øvrige byråd ved sidste valg.

Maria Tegner – Fotograf Roskilde

Virksomhedsportræt Tinamandrup

Kontakt os for en snak om, præcis hvilken løsning der matcher jeres behov.