Madfotografi

Tiden, hvor brød bare er brød, er for længst passé. Om det er et fødevareprodukt, en sæbe, et par jeans eller et håndværk, man vil promovere, kræver det, at man finder ind til kernen, produktets helt egen fortælling. Det er fortællingen, der fanger målgruppens opmærksomhed. 20 års virke som reklamefotograf og madfotograf har lært os at forvandle en kaffekop i en tilbudsavis til et hverdagseventyr.

Vi har haft privilegiet af at samarbejde med nogle af landets mest fremtrædende fødevarevirksomheder, og har desuden fotograferet for flere madmagasiner. 

Vi tænker over hver eneste detalje, fra farver til teksturer og præsentation, så det efterlader et mindeværdigt indtryk, og kan selvfølgelig også hjælpe med at style maden samt udvikle opskrifter.

Med Tegner Media får du ikke blot en madfotograf; du får en samarbejdspartner, der deler din passion og forstår vigtigheden af at præsentere din mad på den mest indbydende måde. Lad os arbejde sammen om at frembringe billeder, der ikke blot overgår forventningerne, men også formidler din passion og ekspertise. 

Nem Bærkage
Sommerhilsen Tegner Media
Ben and Jerry's Milkshakes
Spinat Taco med Grillet Peberfrugt
Spinat
Tapas Favorit Pølse
Ovnbagt Pasta

Lad os tage en snak, om hvordan vi bedst hjælper din virksomhed

Selv en pose bønner kan blive indgangen til en fortælling

Vores speciale som reklamefotografer er at bygge følelsen ind i kulissen med jeres produkt i det gyldne snit. Det er ikke selve brødet, men krummerne ved siden af, der skaber liv i billedet.

Vi ser ikke bare maden som en fødevare – den er som et lille kunstværk, en smagfuld historie om kultur og kærlighed til det, vi laver. Med vores lange erfaring som madfotografer og vores færdigheder i foodstyling, formår vi at fange essensen af hver ret og fremhæve, hvad der gør hvert måltid specielt.

Lad os hjælpe med at løfte din fødevarevirksomhed til næste niveau ved at at skabe visuelle fortællinger, der taler til dine kunder og fremhæver dine produkters unikke egenskaber.

 
Hestebønne Terrin
Badehotellet Ærtesuppe Cremant
Hvidvinsdampede muslinger
Ærte Aspargessuppe foto af reklamefotograf Tegner Media

"Vi tager ikke bare flotte madfotos, men hjælper også gerne med både foodstyling og opskrifter."

Tapas Favoritter

"Vi tager ikke bare billeder. Vi skaber den gode fortælling med dit produkt i hovedrollen."

Se kundereferencer og anbefalinger her

Kommenkiks
Boller bagt på grill

Fotografiet lever, når det perfekte slår sprækker.

“There is a crack in everything. That’s how the light gets in”

som Leonard Cohen så rammende formulerer det. Vores mål er altid at skabe en følelse af, at man kan række ind i fotografiet, åbne døren direkte til eventyret. 

Rodfrugt Biksemad

Kontakt os for en snak om, præcis hvilken løsning der matcher jeres behov.