Tegner Media

Maria

Maria er uddannet reklamefotograf i 2008 og ejer af Tegner Media.

Med Maria på opgaven får i ikke kun professionelle billeder, men også højt humør, passioneret indlevelse, tryghed og ærlig snak.

Hun kan desuden hjælpe med både rådgivning og styling af såvel interiør som mad.

Reklamefotograf Maria Tegner
Andreas Studiemanager Tegner Media

Andreas

Andreas er studiets blæksprutte.

Han er både studiemanager, teknisk ansvarlig, vores handyman, men ikke mindst, så hjælper han også ofte med at trylle i køkkenet, når der skal tages madbilleder. 

Andreas forkæler os altid med friskbagte boller og lækker frokost.

Cecilia

Cecilia er vores uundværlige seniorelev. Hun er ofte med som assistent, men i kan også møde hende som fotograf på en opgave.

Tag jer i agt for blinde vinkler -Hun er ofte klar med telefonen, når der skal laves behind-the-scenes billeder til SoMe.

Cecilia Seniorelev Tegner Media
Emma Juniorelev Tegner Media

Emma

Emma er vores nyeste skud på stammen. Hun er vores juniorelev og er i grundig oplæring af Cecilia.

Emma er i rygende udvikling og er allerede godt kørende på produktskud.   

Tegner Media er vi eksperter i reklamefotografi. Studiet ejes og drives af Maria Tegner, der er uddannet fotograf og specialiserer sig i erhvervsfotografering indenfor særligt mad, livsstilsbilleder og erhvervsportrætter.

Med 15 års erfaring slog Maria dørene op for sit eget studie i Roskilde i 2018 og studiet er nu udvidet både med flere ansatte og mere plads. Vi tilbyder vores ekspertise som fotografer til virksomheder, men også andre services indenfor virksomhedskommunikation såsom produktion af videomateriale og en helt særlig SoMe-aftale, hvor der tages produktfotos til virksomhedens sociale medier til en lavere pris.

Maria har ikke kun en teknisk kunnen indenfor faget, men har også en mangeårig erfaring med- og stor viden om branding og markedsføring. Det er en viden, hun hyppigt trækker på i Tegner Media og giver videre til hendes elev Cecilia. Samtidig holder vi os konstant opdateret på den nyeste viden gennem efteruddannelse indenfor bl.a. videomarkedsføring, annoncering og tekstforfatning.

Med en stor forståelse for, at det potente fotografi skal tænkes ind i konteksten fra start, kan du trygt regne med, at vi har styr på mere end selve billedet. En af vores spidskompetencer er nemlig evnen til at skabe en rød tråd og opbygge et unikt udtryk, der styrker vores kunders brandværdi. En del af Marias ekspertise indenfor reklamefotografi er derfor også at rådgive, så jeres fotounivers bliver netop jeres.

Hos Tegner Media har vi både vores 280 m2 store fotostudie i Roskilde, men også et mobilt fotostudie, så vi kan komme ud til jeres virksomhed eller andre lokationer og fotografere. Vi gør os både i produktfotos, brandingportrætter og øvrige erhvervsrelaterede fotoopgaver, og med os på opgaven kan du altid forvente højt humør, passioneret indlevelse, tryghed og ærlig snak.

Med et mantra om at originalitet kræver mod til at lege, vil vi byde ind med kreative forslag til, hvordan I skaber jeres autentiske fortælling og bedst muligt skiller jer ud i et marked, hvor der er kamp om kundens opmærksomhed.

Tegner Media tilbyder alt fra foto og videomateriale til pakkeløsninger til sociale medier, og kan både bistå med at eksekvere en allerede planlagt mediestrategi, men også tilbyde kvalificeret rådgivning til at hjælpe din virksomhed med jeres medieplan og udførelsen heraf. I studiet er de et lille team med mange kasketter på, der favner bredt. Samtidig samarbejder studiet ofte med eksterne fagprofessionelle som eksempelvis grafikere, hvis en særlig opgave kræver det. Dermed kan du altid forvente, at din opgave bliver løst på bedste vis, og du får både en førende reklamefotograf men også funktionerne ved et reklamebureau.

Hvad end du skal bruge fullservice i form af rådgivning, sparring og eksekvering, eller allerede har en brandingvision for din virksomhed, som du skal have udført, så kan vi på Tegner Media hjælpe dig med lige præcis dine behov

Kontakt os for en snak om, præcis hvilken løsning der matcher jeres behov.

Studiet Tegner Media Fotograf Roskilde